Skanska bygger på uppdrag av Statens vegvesen Nydalsbrua söder om Trondheim centrum.

Nydalsbrua kommer att ersätta den äldre Sluppen bro och kommer att leda trafiken på Rv. 706 över Nidelva. Bron med ett huvudspann på 183 m blir ett nytt landmärke och är utformad som en snedkabelbro med en lutande pylon. I projektet ingår även tillfartsvägar, broramper, gång- och cykelvägar samt att bygga om den äldre Sluppen bro till gång- och cykelbro när Nydalsbrua är öppnad för trafik. Vid tidpunkten för besöket är broöverbyggnaden inkl. kabelmontage i sitt slutskede och bron beräknas öppnas för trafik på hösten 2023.

Information om projektet
Webkamera

Datum: 2023-03-16 – 2023-03-19
Kostnad: Ca. 5 000 SEK/person för boende 3 nätter, busstransport Åre-Trondheim ToR samt lunch i samband med studiebesöket. Priset kan justeras något beroende på antal deltagare.
Anmälan: Senast 2023-02-03 via formulär nedan.

 

Program

Torsdag 16/3

Individuell resa till Åre (bokas och bekostas av respektive deltagare). Boende i stugor på Drömstugan i Åre centrum. Incheckning från kl.16.00

Fredag   17/3

Efter frukost åker vi buss till Trondheim och Nydalsbrua. (ca kl. 07:30) för studiebesöket. Buss åter till Åre efter besöket. Gemensam middag i Åre på kvällen (till självkostnadspris).

Lördag   18/3

Möjlighet till skidåkning för den som vill. Gemensam middag i Åre på kvällen (till självkostnadspris).

Söndag 19/3

Möjlighet till skidåkning för den som vill. Utcheckning före kl:10.00. Individuell återresa (bokas och bekostas av respektive deltagare).

 

Frågor

Frågor besvaras av martin.laninge@peab.se eller fredrik.thunstrom@inhousetech.se

 

Anmälan

OBS! Antalet platser är begränsat.
Anmälan som inkommer efter att eventet är fulltecknat ställs på kölista.     

    Avbokning

    Vid avbokning efter den 12/2 utgår full avgift.